Coronavirus (Covid-19)

Seneste opdatering om Corona-virussen

Opdateret 15/3-2020, 18:00.

Vi prioriterer hos Elenas Rejser vores kunders samt rejseleders sundhed samt sikkerhed og på grund af den indvirkning coronavirus (Covid-19) har på samfundet rundt om i verden lige nu, holder vi løbende øje med udviklingen døgnet rundt og handler i overensstemmelse hermed. De seneste oplysninger og spørgsmål i forbindelse med Coronavirus opdateres løbende nedenfor.

SAS har indstillet al deres flyvning fra danske lufthavne d. 15. marts 2020.

De græske myndigheder har d. 14. marts 2020 lavet en indskærpelse der betyder at alle sæson hoteller skal holde lukket foreløbig frem til 30. april 2020.

Udenrigsministeriet har d. 13. marts 2020 ændret i deres rejsevejledning. Det betyder at IKKE nødvendige rejser til hele verden frarådes frem til og med den 13. april 2020.

Vi beder dig som rejsende hos Elenas Rejser sikre at du allerede har fået en mail fra os vedrørende coronavirus (Covid-19) afsendt onsdag d. 11/3-2020.
Såfremt du har dette er vi sikre på at vi kan komme i kontakt med dig, og hvis du ikke har modtaget denne mail, beder vi dig om at kontakte os med oplysninger om din rejse samt dine kontaktoplysninger for yderligere opdatering vedrørende din rejse. 

For rejser med afrejse efter den 13. april 2020 gælder de almindelige afbestillingsregler.

Du kan holde dig ajour som rejsende hos de følgende ministerier på disse links: 

Udenrigsministeriet - https://um.dk/

Danske myndigheders Corona-virus information - https://www.coronasmitte.dk 

Sundhedsstyrelsen - https://www.sst.dk/