Hvem er Elenas Rejser?

Det hele startede i 2012 med at min far begyndte at importere græske produkter til Danmark for at sælge dem gennem vores webshop Elenas.dk. Vi var i vores lille familie blevet bidt af det græske tilbage i 2005, da vi første gang satte vores ben på den kretensiske jord. I 2016 blev det min tur til at drive webshoppen, og Elenas ApS der står bag, videre, og i 2018 etablerede vi så også Elenas Grupperejser ApS (Elenas Rejser ApS, i dag). Simpelthen fordi vi ikke kan lade være med at fortælle om det Kreta, som vi efterhånden har indgående kendskab til og stor passion for.

Selvom vi nu hedder Elenas Rejser og ikke længere Elenas Grupperejser så har vi stadig vores grupperejser til Kreta, hvor vi fortsat arbejder på at gøre disse ture endnu mere spændende og anderledes fra år til år.

Her tilbyder vi specielt arrangerede rejser til Grækenland som pakkerejse eller med kun fly eller hotel. Du kan med andre ord få det hele, hvis du vælger at benytte Elenas Rejser eller Elenas Grupperejser som rejsearrangør til din næste ferierejse til Kreta eller hvor du ønsker at tage hen i Grækenland og du vil altid opleve at få en meget personlig service hvor vi vil gøre alt, for at du får en rigtig dejlig ferie. En personlig service vi kalder for 'rejser i øjenhøjde'.

Vi glæder os til at betjene dig.

Med venlig hilsen
Victor Halle
Indehaver

 

Hvis du ligesom os hurtigt savner smagen af Grækenland, så tag et kig på Elenas' hjemmeside her.